Friday 18 May 2007

Μεγάλος Διαγωνισμός...

Με πολλά και πλούσια δώρα...

Το θέμα του διαγωνισμού είναι "Ταξιδιωτικες Γκαντεμιες" (όπως προτάθηκε απο το kiwi). Στείλτε σε σχόλιο τις προσωπικές σας γκαντεμιές. Ο μονος όρος ειναι να ειναι συντομες και περιεκτικες και να αρχιζουν με το "Γκαντεμια ειναι...".

Σημείωση: Οι χρήστες kiwi, arxiepiskopos και anampi κερδίζουν δωρεάν συμμετοχή στο διαγωνισμό. Οι υπόλοιποι χιλιάδες χρήστες μας θα πρέπει να μας στείλουν μία (1) καρτ ποστάλ απο μία περιοχή της επιλογής τους, πριν λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

7 απαντήσεις απο τους αναγνώστες μας:

ο χρήστης anampi μας είπε...

Λοιπόν, εγώ κατεβάζω ως συμμετοχή το κλασσικό πια ποστάκι "γκαντεμιές". 'Αμα θυμηθώ και τίποτις άλλο θα το αναφέρω απλά, εκτός διαγωνισμού :p.

ο χρήστης Unknown μας είπε...

Νομιζω την εχω την Αναμπι....Ιν φακτ καθιερωσα αυτο το διαγωνισμο για να πω τον πονο μου....

Γκαντεμια ειναι, να φευγεις απο τη Βορειο Αμερικη, να πηγαινεις στη Νοτιο Αφρικη για να γνωρισεις νεους τοπους και ανθρωπους* και να χεις ΤΡΕΙΣ συγκατοικους κι οι ΤΡΕΙΣ αμερικανες**!

*νομιζω δικαιουμαι εξτρα ποντους για τη ριμα

**οποιος εχει ακουσει εστω και μια φορα στη ζωη του " oh my gooοοοd" "that's soooo cooool" μπορει να συναισθανθει το μεγεθος της γκαντεμιας....

ο χρήστης Yannis Kassios μας είπε...

πρωί στην αθήνα
μεσημέρι στο μιλάνο
απόγευμα στην πίζα
βαλίτσες στο χονγκ κονγκ

ο χρήστης algedeon μας είπε...

σας έχω άνετα...

Γκαντεμιά είναι να κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να πας σε μία απο τις μαγευτικές παραλίες της καραϊβικής και αντί να δεις πανέμορφες καλλονές εκεί, να δεις το Χαλκιαδάκη γυμνό να πλατσουρίζει...

:-)

ο χρήστης anampi μας είπε...

πραγματικά δεν 3έρω τί να πω. Γκαντεμιά είναι να είσαι ο κριτής αυτού του διαγωνισμού. Τί να πρωτοδιαλλέξεις, την πικρία που νιώθει κανείς με το "ohmygod", σκηνικά με βαλίτσες που ούτε θέλω να φανταστώ, ή κάτι που έχει σχέση με τον Χάλκ ...

ο χρήστης algedeon μας είπε...

Ο διαγωνισμός μας τελείωσε. Μετά απο ψηφοφορία, νικητής ανακυρίχθηκε ο χρήστης algedeon, ο οποίος κερδίζει ένα ταξίδι στην Ν. Αφρική.

Συγχαριτήρια algedeon!!

ο χρήστης Unknown μας είπε...

xixixi! entelws amerolhpta sunfwnw me to apotelesma. me to pou eida ton algedeon na katevazei gehalk sto paixnidi eipa telos, to phre to timhmeno.